Суббота, 20.04.2024, 00:38
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2016 » Март » 3 » Застосування сучасних виховних систем для соціалізації учнівської молоді в громадянське суспільство
16:39
Застосування сучасних виховних систем для соціалізації учнівської молоді в громадянське суспільство






Освіта, яка не вчить жити успішно в сучасному світі, не має ніякої цінності. Кожен із нас приходить у життя з природженою здатністю жити щасливо й успішно. А ми повинні збагатити цю здатність знаннями і навичками, які допомогли б нам її реалізувати якомога ефективніше. Р.Т.Кіосакі

1 березня 2016 року на базі Чаплинської СЗШ відбувся науково-практичний семінар з виховної роботи «Застосування сучасних виховних систем для соціалізації учнівської молоді в громадянське суспільство».

Організатори поставили мету: розкрити перед учасниками семінару шкільний період як один з трьох етапів соціалізації учнівської молоді; показати складові допомоги у становленні особистості, яка була б здатна адаптуватися до умов, що постійно змінюються; вчити дітей оволодівати досвідом старших, зрозуміти своє покликання, самостійно знаходити шляхи найефективнішого самовизначення в суспільстві.

Вранці учасників семінару зустріли вчителі та учні школи, які привітали святковим концертом.

У рамках семінару було проведено заходи:

1. Екскурсія «В гостях у майстрині художньої вишивки Лапко Євдокії Іванівни».

2. Презентація дослідницько-пошукового проекту «Чарівними стежками ріднокраю». Підготували вчителі початкових класів Рогачова Н.М., Красношапка Ю.І., Клешня А.М., Богатирьова Л.В.

3. Тренінг «Толерантність іде у світ» провела практичний психолог школи Федорчук Н.М.

4. Мультимедійне заняття з елементами тренінгу «Розвиток комунікативних навичок та позиції в міжособистому спілкуванні підлітків – шлях до успіху». Презентувала класний керівник 9 класу Плющева С.І. 

5. Соціальна реклама випускникам школи щодо профорієнтації «Світ професій – мій вибір, мій успіх» показали заступник директора з виховної роботи Сюрман Л.М. та педагог-організатор Москаленко Н.В.

6. Круглий стіл «Роль школи у формуванні соціалізації учнівської молоді в громадянське суспільство» провела вчитель історії Савран В.М.

До участі в проведенні заходів були залучені учні школи, батьки, громадськість села і району. А саме: сім’я Чорних - Андрій Вікторович та Ірина Сергіївна з донькою; Сегеда Тетяна Анатоліївна з донькою і племінником; Кобижакова Ірина Володимирівна зі своїми дітьми;

Фесенко Надія Юріївна зі своїм сином; Турта Олександр Валентинович, Гладуш Анжела Федорівна зі своїми дітьми, Кущевська Аліна Сергіївна.

У соціальній рекламі взяли участь співробітник районної служби зайнятості Лісняк Людмила Миколаївна, Савченко Марина Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи професійно-технічного училища №79, Байрак Зорина Миколаївна, бібліотекар професійно-технічного училища №79, сільський голова Власенко Юрій Федорович, директор ТОВ «Альфа-Агро» Коновий Вадим Анатолійович, класний керівник 11 класу Талалай Людмила Анатоліївна, спортивний тренер ДЮСШ Прибега Микола Григорович.

Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту Петриківської райдержадміністрації висловлює подяку адміністрації, педагогічному колективу КЗО Чаплинської СЗШ та учням за змістовну організацію та проведення семінару, його духовне наповнення.  

Переглядів: 493 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Март 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz