Среда, 24.04.2024, 21:24
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2015 » Декабрь » 22 » Мрії збуваються
16:50
Мрії збуваються

       19 грудня весь православний люд відзначає одне з найчарівніших свят, сповнене казковості та загадковості – День Святого Миколая. Особливо його з нетерпінням чекають наші дітлахи. Тому дорослі, звичайно, готують особливі подарунки. Нещодавно ще одним великим другом для нашої освіти став депутат Верховної Ради України -Кривенко Віктор Миколайович. В цей святковий день він прийшов з теплими щирими привітаннями і солодкими подарунками для юних обдарувань будинку творчості. Шанованого гостя вітала з власноруч спеченою паляницею Власенко Людмила Олексіївна – директор Петриківського будинку дитячої творчості. Голова райдержадміністрації Столбченко Андрій Анатолійович також привітав всіх присутніх дітей та дорослих із святом, щиро, подякував вихованцям позашкілля за їх творчі досягнення в районних заходах та конкурсах.

Та найкращим подарунком для вихованців і керівників гуртків стала нова, утеплена покрівля, зроблена за новітньою технологією. Це саме те новорічне диво, якого ми всі так чекали та яке стало можливим завдяки клопотанню про наш заклад депутата Верховної Ради України- Кривенко Віктора Миколайовича , голови Петриківської РДА Столбченка Андрію Анатолійовичу, голови районної ради Коваленко Наталії Іванівни. Мрії збуваються! Новий рік ми зустрічаємо у теплому, затишному приміщенні, завдяки новим вікнам, дверям, покрівлі. А наш Петриківський будинок дитячої творчості став окрасою всього селища завдяки їхній турботі. Колектив Петриківського Будинку дитячої творчості, батьки і діти, а також громадськість с. Петриківка щиро вдячні Віктору Миколайовичу, Андрію Анатолійовичу та Наталії Іванівні за піклування про обдаровану молодь Петриківщини.

Ця підтримка – свідчення вашого відповідального ставлення до проблем освіти в районі і розуміння важливості позашкільної освіти, а найголовніше – вашої турботи про людей, про підростаюче покоління! Тож зичимо вам у новому році нових звершень та перемог в усіх справах!

 

Переглядів: 582 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz