Пятница, 19.04.2024, 08:55
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2015 » Ноябрь » 30 » Всеукраїнський семінар-практимум
08:43
Всеукраїнський семінар-практимум

       Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 6 лютого 2015 року №99 «Про затвердження плану навчальних семінарів педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів на 2015 рік» у Дніпропетровську з 24 по 26 листопада 2015 року був проведений Всеукраїнський семінар-практимум для голів обласних та міських методичних об’єднань, керівників гуртків кіно-, відео мистецтва на тему «Національно- патріотичне виховання дітей та молоді засобами екранних мистецтв».

Завершальним пунктом семінару стала гостинна Петриківщина. То ж 26 листопада учасники семінару завітали до Комунального позашкільного навчального закладу «Петриківський Будинок дитячої творчості». Гостей зустрічали методист відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Голяченко Наталія Юріївна та директор Будинку дитячої творчості Власенко Людмила Олексіївна. Людмила Олексіївна ознайомила учасників семінару-практикуму зі станом та шляхами розвитку позашкільної освіти в Петриківщині, вказала на роль позашкільного навчального закладу у навчально-виховному процесі. Гості переглянули виставку робіт вихованців гуртків «Дизайн», «Чарівна іграшка», «Живопису», «Петриківський розпис», «Бісероплетіння». Виставковий зал робіт «Петриківського розпису» наче сяяв від райдуги кольорів. Рушники, картини й дуже багато квітів – яскраве свідчення великої любові дітей до своєї землі.

Керівники гуртків «Петриківського розпису» Булгак Т.В., Статива О.А. разом зі своїми вихованцями провели майстер-клас для учасників семінару. На якому гості та діти не просто малювали і вчились – вони співали разом прекрасну нашу українську пісню про любов, життя і віру в майбутнє України. Адже петриківський розпис – це свято, яке завжди поруч з тобою. Вражені красою петриківського розпису та в повному захопленні від побаченого учасники семінару-практикуму побачили дивосвіт Петриківки очима маленьких майстрів, продовжили свою подорож до музею козацької культури просто неба, де ще раз пересвідчились в тому, що Петриківщина – дике поле, приборкане й підкорене сміливцями-козаками, край, що породив українське козацтво, яке на віки стало символом боротьби українців за свободу.

А найбільше багатство Петриківщини – талановиті, творчі, ініціативні люди.

Переглядів: 526 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz