Четверг, 28.03.2024, 17:06
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2015 » Январь » 6 » НАША ДОПОМОГА В ЗОНУ МУЖНОСТІ.
09:00
НАША ДОПОМОГА В ЗОНУ МУЖНОСТІ.
   Ще рік назад важко було собі уявити, що кожному доведеться усвідомити  - Україна, незалежність, гідність, свобода - не просто слова, а свідомий вибір кожного з нас, за який необхідно буде боротися. Патріотами не народжуються. Патріотами нас робить життя, обставини. Коли в нашій країні йде війна – неможливо залишатися осторонь. Кожна школа робить свій посильний вклад в нашу спільну перемогу. Навчально-виховними закладами постійно проводиться робота щодо надання допомоги учасникам АТО.

     В бойових діях в зоні АТО беруть участь двоє працівників ЗНЗ: Кравченко Юрій Олексійович педагог-організатор Курилівської СЗШ, Федоров Олександр Олександрович – оператор газової котельні Петриківської СЗШ.

     В даний час двоє викладачів предмету «Захист Вітчизни» Чаплинської СЗШ Колос П.М. та Курилівської СЗШ Повірений А.О. мобілізовані до лав Збройних сил України та проходять службу в Царичанському  ОРВК.

     В усіх школах проведено загальношкільні лінійки « Ми пам’ятаємо твій подвиг, солдате!», уроки мужності « Герої серед нас», « Вшануємо наших героїв», « Захисник України», виховні години « Я – громадянин України», « Україна – єдина, суверенна держава», « Діти за мир, за єдину Україну», « За мир в усьому світі – це значить за життя», години спілкування  « Тероризм – загроза людству», « Волонтерство змінює світ», бесіди « Герої для нас як приклад», « Герої серед нас», диспути « Україна – Європа чи Росія?», слайд-подорож « Ціна війни і перемоги»,  виставки малюнків « Я - патріот України», зустрічі з воїнами - учасниками АТО Федоренком С.І. (Шульгівський НВК), Сухобрусом О.В. (Гречанівська НСЗШ та Іванівська СЗШ), Барабашом В., Поліщуком В., Кільчинським О. (Лобойківська СЗШ), Куриленком В.П. ( Хутірський НВК), Якушенком А.І. ( Миколаївська НСШ).

      В   учбових   закладах   проведено   акції   « Лист пораненому»,   « Лист воїну в АТО»,

« Напиши лист пораненому в АТО», « Напиши лист підтримки захиснику України». Всі листи, щирі та чутливі, зігріті теплом дитячих сердець, з побажаннями якнайшвидшої перемоги, було передано військовослужбовцям в зону АТО, у Дніпропетровський обласний військовий шпиталь  та обласну клінічну лікарню ім. Мечникова.

      В рамках патріотично - благодійній акції  « З Україною в серці» було проведено шкільні ярмарки. Зібрані кошти були використані для придбання необхідного для воїнів в зоні АТО: теплий одяг, продукти харчування; для закупівлі ліків та медзасобів для поранених воїнів; для надання допомоги учням, батьки яких беруть участь у військових діях на Донбасі; для надання допомоги землякам, які  перебувають в зоні АТО. Разом з теплими речами та продуктами харчування в зону АТО були передані листи, листівки, малюнки, обереги, сувеніри, подарунки, виготовлені учнями шкіл.

      Учні Іванівської СЗШ провели конкурс « Лист солдату»  та виставку малюнків « Ні - війні!». Кращі роботи передали в зону АТО для бійців 43-го батальйону м. Артемівська.

      12 грудня 22 учні Іванівської школи з гостинцями відвідали у обласному військовому шпиталі бійців, поранених в зоні АТО.

      В рамках благодійної акції « Допоможи учасникам АТО» було організовано збір коштів на придбання військового обмундирування, продуктів харчування. В Єлизаветівській СЗШ організовано акцію по збору коштів « Допоможи герою» (адресна допомога Зібров Павло Олексійович, 1992 р.н., м Дніпропетровськ).

      Учні Єлизаветівської СЗШ виготовили 80 солодких подарунків-миколайчиків для воїнів, які перебувають на лікуванні у Дніпропетровському військовому шпиталі.

       В усіх школах в рамках акцій « Благодійність на захисті Вітчизни», « Зігрій українського солдата»,  « Школа – воїнам», « Школа – воїнам-землякам» організовано збір продуктів харчування, теплих речей, оберегів, листівок для відправлення посилок та передач військовим в зону АТО; проведено виставки малюнків, творчих робіт « Наші захисники», « Україна – рідний край»,  « Ні - війні!»  з подальшим відправленням кращих робіт військовим в зону АТО.

      В жовтні в Чаплинській СЗШ, в листопаді в Лобойківській СЗШ відбулися акції по збору коштів, продуктів харчування, теплого одягу.

      В листопаді – грудні за ініціативою учнів Курилівської СЗШ, було оголошено акцію

« Допоможи захисникам Вітчизни» та зібрано 230 кг овочів, 10 кг макаронних виробів та круп, 10 кг м’ясних та рибних концерв, 50 літрів домашньої концервації, 50 літрів варення, 3 літри меду, теплі речі ( тулупи, куртки, ватні брюки, теплі шкарпетки). 

      В грудні в Хутірському НВК організовано та проведено збір продуктів харчування для бійців АТО. Частина продуктів було доставлено на блок-пост в с.Ювілейне, іншу частину було передано для військових у м. Донецьк через координатора дніпропетровських волонтерів Ковалевську Л.  Було зібрано: 600 кг картоплі, 30 кг цибулі, 100 кг моркви, 50 кг капусти, 30 банок консервації, сало, олія, мед, крупи та макаронні вироби, яблука, горіхи.

      В грудні учні Чаплинської СЗШ зібрали продукти харчування, теплі речі, дитячі малюнки, які відправили посилкою в зону АТО випускнику школи Кущевському С.В.

      В Лобойківській СЗШ організовано виготовлення маскувальних сіток для бійців батальйону « Донбас».

      В грудні учнями Петриківської СЗШ зібрано та передано в волонтерам « Форум Событие» та « Авто майдан Дніпродзержинська»: 220 кг круп та макаронних виробів, 50 кг цукру, 50 кг печива, 30 упаковок чаю та кави, 260 кг овочів, 120 шт. концервів ( рибних та м’ясних),  100 пар  теплих  шкарпеток  та  рукавиць,  120  банок  домашньої консервації

( овочі, сало). В жовтні – листопаді для односельців, які служать в АТО було передано 50 кг макаронних виробів та круп, 50 кг цукру, 30 кг печива, 30 упаковок чаю та кави, 80 кг овочів, 76 шт, концервів ( рибних та м’ясних), 80 пар теплих шкарпеток та рукавиць, 96 банок домашньої концервації (овочі, сало).

      В усіх навчально-виховних закладах організовано перегляд відеофільма « Небезпечні знахідки», наданого працівниками Петриківського РС ГУ ДСНС України.

 

ЗНЗ

Благодійні ярмарки та акції по збору коштів

на придбання військового обмундирування, теплого одягу, продуктів харчування

на придбання ліків та медзасобів для бійців поранених в зоні АТО

Єлизаветівська СЗШ

900 грн.

800 грн. ( односельцю Шматченко М.О.);

1150 грн. ( Зіброву П.О.)

Іванівська СЗШ

2000 грн.

2559 грн. (випускнику школи Маляру А.А.),  2030 грн.

(  Ковальчуку О.)

Петриківська НСЗШ

2280 грн.

 

Миколаївська НСЗШ

2610 грн.

 

Гречанівська НСЗШ

1250 грн.

 

Червонопартизанська НСЗШ

1000 грн.

1500 грн.

Лобойківська СЗШ

3000 грн.

1700 грн.

Курилівська СЗШ

9400 грн. ( Кравченку Ю.О.)

1600 грн.

522 грн. ( односельцю Лебідьку О.В.)

2594,88 грн. ( лікарня ім. Мечникова)

Шульгівський НВК

 

1497 грн.

Чаплинська СЗШ

654 грн.

2000 грн. ( Куриленку В.П. випускнику школи, пораненому в зоні АТО)

Петриківська СЗШ

2100 грн.

 

Хутірський НВК

 

1500 грн. (односельцю Куриленку В.П.)

 

Переглядів: 626 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz