Пятница, 29.03.2024, 06:40
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2014 » Февраль » 7 » Кращий вчитель
14:43
Кращий вчитель

  5 лютого 2014 року на базі Чаплинської середньої загальноосвітньої школи відбувся районний тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу. У конкурсі взяли участь вчителі фізичної культури Червонопартизанської НСЗШ – Столяренко Валерій Іванович, Петриківської СЗШ – Франчук Ірина Денисівна, Лобойківької СЗШ – Ратушна Олена Іванівна. Згідно жеребкування першим виступав Столяренко В.І., який для свого уроку вибрав тему «Розвиток основних рухових якостей на уроках фізичного виховання з використанням рухливих ігор та естафет». На уроці вчитель застосовував різні методи та прийоми. Урок пройшов на високому емоційному рівні. Діти із захопленням виконували завдання, які пропонував Валерій Іванович. Франчук Ірина Денисівна виступала наступною і довела, що вчителі – жінки не гірше чоловіків можуть провести урок фізичної культури з елементами футболу.

Урок був досить складним, але діти із задоволенням робили вправи, намагаючись ні в чому не поступатись вчителю. Всі учні активно виконували ведення та передачі, удари по м’ячу, відповідали на запитання пізнавальної вікторини: «Правила гри у футбол». Нажаль, третій конкурсант – Ратушна Олена Іванівна захворіла і не змогла скласти гідну конкуренцію Валерію Івановичу та Ірині Денисівні. Враховуючи ситуацію та матеріали, надані на конкурс, журі присудило Олені Іванівні ІІІ місце. Щодо переможця, думки членів журі розділилися. Керуючись критеріями оцінювання уроку фізичної культури та підводячи підсумки районного конкурсу журі визначило, що переможцем став учитель фізичної культури Червонопартизанської НСЗШ Столяренко Валерій Іванович, друге місце посіла вчитель фізичної культури Петриківської СЗШ Франчук І.Д. Переможця та призерів конкурсу нагороджено грамотами відділу освіти райдержадміністрації та призами.

Приємно, що спонсором цього конкурсу став приватний підприємець Олександр Миколайович Сірко, який у минулому і сам був учителем фізичної культури. Розуміючи, який нелегкий труд у вчителів, він без вагань надав призи переможцям і побажав перемоги конкурсантам. Дякуємо за допомогу та підтримку, сподіваємось на подальшу співпрацю, бажаємо успіхів та процвітання! 

Переглядів: 597 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz