Пятница, 26.04.2024, 14:22
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2017 » Декабрь » 8 » Всеукраїнська дитяча конференція тинейджерів « Завтра – 2037»
09:12
Всеукраїнська дитяча конференція тинейджерів « Завтра – 2037»

3.12.2017 року група учнів Лобойківської СЗШ представляла Петриківський район на Всеукраїнській дитячій конференції тинейджерів « Завтра – 2037», яка проходила у місті Дніпрі, у приміщенні Дніпропетровської академії музики ім. М. Глінки.
 Творча атмосфера панувала уже у фойє. Технічна студія «Винахідник» та Конструкторське Бюро « Кубики» демонстрували дітям моделі різних роботів, організатори інтелектуальної гри « Quiz Kids» пропонували дати відповіді на питання і виграти сертифікати на заходи цього проекту.
 А справжнє свято розуму і креативності відбулося у залі академії.
 Перед учасниками виступила Ірина Рубік – ідеолог події та футуропідприємець, яка розповіла про те, як виник задум організувати такий проект саме для підлітків. Сьогоднішнім підліткам у 2037 році буде від 30 до 40 років. Саме вони будуть складати у майбутньому основну масу працездатного населення нашої країни, тому ,яким воно буде потрібно думати вже сьогодні.
 Потім перед учасниками виступали підлітки, які розповідали про свої мрії та їхню реалізацію в житті. Вони своїми винаходами доказували присутнім одноліткам, що займатися наукою престижно, говорили про те, що самовдосконалення і самоосвіта – головні критерії сучасної особистості, І в цьому неабияку роль може відіграти Інтернет. Запам’яталися виступи інженера – розробника Міші Миколишина, Єлизавети Годовікової та нашого земляка Михайла Литовченка. Знання англійської мови дало їм можливість вільно спілкуватися на міжнародних конкурсах. Інша група дітей продемонструвала свої творчі здібності. Ірина та Ілля Мельниченки розповіли про своє захоплення мультиплікацією. Їхнє захоплення відбирає багато часу, тому вони перейшли на дистанційну форму навчання.
 Ірина та Ілля роповіли про плюси та мінуси такого навчання. Запам’ятався виступ топ- групи Інни Миргоязової із сучасною танцювальною композицією та виступ гурту NEON.
 Особливо всім присутнім сподобався тринадцятирічний волонтер, співак і композитор Артем Харченко. Ця дитина, подолавши важку недугу, знову займається улюбленими справами. Саме він доказав, що вислів « моя хата скраю» точно не про сучасних українців. Весь зал аплодував стоячи після виступу Артема. 
 Цікавою для підлітків виявилася і тема панельної дискусії « Точка неповернення з віртуальної реальності або Де здоровий баланс цифрового і реального». 
Весь зал мав змогу взяти участь в обговоренні, а не бути пасивними слухачами. Ми вдячні організаторам цього заходу. Діти отримали масу позитивних емоцій, мотивацію до навчання і розвитку своїх творчих здібностей та живе спілкування з однолітками, дефіцит якого ми всі сьогодні відчуваємо.
Переглядів: 501 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz