Пятница, 19.04.2024, 13:11
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2016 » Сентябрь » 29 » З Днем працівників освіти!
14:38
З Днем працівників освіти!

    Шановні працівники та ветерани освітянської ниви! 

 Вітаю всіх вас, хто засіває насіння добра і знань, щедроти і надій, із прекрасним осіннім святом – Днем працівника освіти.

 Як багряна осінь обдаровує своїми багатствами, так і ви, учителі, даєте дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими в житті. Ваша праця – це запорука духовно-морального та інтелектуального зростання підростаючого покоління.

 Саме ви, дбайливим та терпеливим ставленням до вразливих дитячих характерів загартовуєте в них справжню людину. Сумлінно виконуючи свій професійний обов’язок, ви вчите нашу юнь опановувати і пізнавати незвідане. Невтомною працею свого розуму і серця ви створюєте надійну основу для духовного, соціального та культурного розвитку особистості. 

Спільним зусиллями всіх працівників освітньої сфери – вчителів, вихователів, соціальних працівників, психологів – ви в повній мірі реалізовуєте мету – забезпечуєте доступну та якісну освіту кожному громадянину, створюєте належні умови для самореалізації особистості. Окремі слова вдячності Вам, шановні сивочолі ветерани освітньої ниви! 

Ваші мудрість та знання педагога зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних вселюдських цінностей.

 Хай слово вчителя буде завжди святим і чистим на землі, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів та яскравих особистостей. 

Щиросердно вітаю всіх педагогів зі святом, бажаю душевної наснаги, педагогічної невтомності, вагомих здобутків, учнівської і батьківської шани і любові, домашнього благополуччя і особистого щастя!

 Зі святом! З днем працівників освіти! 

 Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації С.О.Пряніков

Переглядів: 539 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Сентябрь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz