Четверг, 25.04.2024, 07:05
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2016 » Июнь » 15 » Літнє оздоровлення розпочато!
09:54
Літнє оздоровлення розпочато!

   Відлунали останні дзвоники у загальноосвітніх навчальних закладах, сповістивши про те, що вже прийшло літечко і настав час для літнього оздоровлення і відпочинку учнів. 

31 травня гостинно відкрили свої двері 12 пришкільних таборів з денним перебуванням на базі ЗНЗ та НВК. 

Традиційно оздоровчий сезон розпочався із святкування Дня захисту дітей 1 червня в районі, в якому взяло участь більше 300 дітей 9-ти навчальних закладів. 

Свято було розпочато концертною програмою за участю вихованців музичної школи та танцювального колективу «Грація» Миколаївського НВК, керівник Хейлик Т.М., а далі насичене різними розвагами, конкурсами, спортивними змаганнями. Працівники художньої школи організували конкурс малюнку на асфальті, бібліотекарі підготували конкурс «Відгадай загадку», керівники гуртків Будинку дитячої творчості цікаво провели конкурс «Солодке дерево», керівник гуртка «Петриківський розпис» Булгак Т.В. провела майстер-клас для учнів з петриківського розпису перед Будинком дитячої творчості. 

Надзвичайно цікавими і веселими стали для дітей спортивні змагання, які провели вчителі фізичної культури Геймур Н.О. (Петриківська СЗШ), Ратушна О.І. (Лобойківська СЗШ), Чорний В.М. (Іванівська СЗШ), Ламза Т.В. (Хутірський НВК), Сектименко І.І. (Шульгівський НВК), Брова О.М. (Єлизаветівська СЗШ) та тренери ДЮСШ Крячко С.О., Прибега М.Т.

 На завершення свята вчитель музики Петриківської СЗШ Золотарьова Ю.С. провела флешмоб з дітьми перед Будинком культури під українську пісню. Діти були веселі, радісні, трішки втомлені, сповнені позитивними емоціями, проте раді, що отримали солодкі подарунки. 

У цьому році близько 360 учнів 1-4 класів та учнів пільгових категорій відпочивають у пришкільних таборах з денним перебуванням.

 Для дітей організовано веселі розваги, конкурси, походи, екскурсії по рідній Петриківщині, басейну Мікомп та каруселі м.Дніпродзержинська. Як і в минулому році на базі пришкільних таборів працюють літні мовні групи. Де діти вдосконалюють свої знання з англійської мови, переглядаючи мультфільми, розгадуючи кросворди, квести, вивчаючи англійські пісні, інсценуючи театральні вистави та казки, використовуючи проекту методику.

 Важливою ланкою в організації відпочинку є збалансоване харчування дітей. На відміну від попереднього року цього року дворазове харчування 1 дитини в пришкільному таборі становить 18 грн. в день за рахунок місцевого бюджету. 

Літо продовжується, а, отже, ми чекаємо нових форм відпочинку та вражень! 

 Методист відділу освіти Людмила Коваленко

Переглядів: 707 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Июнь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz