Суббота, 20.04.2024, 07:24
НОВИНИ.

Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 76
                 
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
  Facebook-сторінка
Головна » 2012 » Декабрь » 20 » Екологічне виховання
11:49
Екологічне виховання

14 грудня 2012 року в Шульгівському НВК зібралося товариство небайдужих людей (методист Шозда Т. П., керівник методоб’єднання вчителів біології Гречанова О. О., вчителі біології району), що опікуються питаннями екологічного виховання підростаючого покоління на науково-практичний семінар «Екологічне виховання в позаурочній системі роботи».Гостинно відкрила для гостей двері творча майстер-вітальня вчителя Пікулі Олени Вадимівни , в якій вона презентувала здобутки кількох поколінь дітей за напрямком: «Застосування інноваційних технологій на уроках та в позакласній роботі з екології. Наково-дослідницька робота школярів як засіб творчого самовираження особистості учня» через усний журнал: «З турботою про нашу планету».

На сторінках журналу діти обговорили проблеми охорони природи, презентували свої науково-дослідницькі роботи щодо збереження матінки-землі, захистили власні екопроекти через духовні начала: добро, красу та любов, показали , як вони на практиці вчаться заповідувати та бути друзями природі.

    Учасники семінару відмітили ,що учитель професійно володіє сучасними нетрадиційними формами роботи з екологіного виховання, пробуджує інтерес у школярів до збереження природи на цікавих прикладах, через поезію, відеоекскурсії, фотовиставки, творчі художні роботи дітей, спираючись на їх позитивний досвід спостереження за природою, адже Шульгівський НВК розміщений в лісовій зоні, і діти ,і їх батьки проживають та працюють в Шульгівському лісництві серед срібно-чистих озер, барвистого різнотрав’я , світлих мішаних лісів, дзвінкоголосого співу птахок. Вчителі району розробили методичні рекомендації щодо проведення предметних тижнів з біології і екології. Взяли на озброєння передовий педагогічний досвід Пікулі О.В. щодо застосуванням інноваційних педтехнології, розвитку умінь використовувати набуті знання з екології в практичній діяльності та розвивати навчальні компетенції учнів.

   

                                                                     

Переглядів: 641 | Додав: rvo-admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Декабрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz